Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Dakopbouw

Dakopbouw voor meer ruimte zonder te hoeven verhuizen.

Wanneer u ruimte te kort komt in uw woning maar liever niet wilt verhuizen kan een dakopbouw unieke mogelijkheden bieden. Een dakopbouw is een ter plaatse opgebouwd bouwwerk dat behalve meer hoogte, ook meer gebruiksoppervlakte levert. Romijn Bouw is een ervaren bouwbedrijf dat al jaren werkzaam is binnen deze branche. Graag realiseren wij een dakopbouw waardoor u een extra kamer kunt creëren. Eerst zullen we bij u langs komen om de mogelijkheden van uw woning te onderzoeken. Vervolgens maken we een offerte op maat. Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden. Ook kunnen wij voor u de aanvraag van vergunningen en constructieberekeningen verzorgen.

Dakopbouw door Romijn Bouw

Wanneer u graag een extra verdieping wilt op uw woning, kunt u dit realiseren van een dakopbouw. Met een dakopbouw realiseert Romijn Bouw meer leefruimte en verhogen we hiermee het wooncomfort. Wilt u een extra slaapkamer? Of behoefte aan een studeer- of werkkamer? Met een dakopbouw kunnen wij dit uivoeren zonder dat u hoeft te verhuizen. Afhankelijk van uw wensen en het soort dak kunt u kiezen uit verschillende dakopbouwen:

  • Verlegde nok
  • Hoge nok
  • Plat dak
  • Standaard dakkapel

Welke dakopbouw u ook kiest, als Romijn Bouw het realiseert bent u verzekerd van kwaliteit.

Maak a.u.b. uw keuze:

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Dakopbouw voor meer ruimte zonder te hoeven verhuizen.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring