Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Breukelen

Dakopbouw in regio Breukelen door Romijn Bouw

Heeft u meer ruimte nodig op de zolder? En wilt u niet verhuizen? Dan is een dakopbouw verzorgd door Romijn Bouw in de buurt van Breukelen de oplossing. Een dakopbouw is een ter plaatse opgebouwd bouwwerk dat behalve meer hoogte, ook meer gebruiksoppervlakte levert. U creëert meer loopruimte, ruimte voor een bed of hoge kast. Zelfs een extra badkamer zou u kunnen maken door een dakopbouw. Denkt u aan verhuizen? Dan adviseert Romijn Bouw u eerst de mogelijkheden van uw eigen woning te onderzoeken. Wij komen graag bij u langs in de buurt van Breukelen voor een analyse en vrijblijvende offerte. Want met een dakopbouw kunt u binnen een korte termijn genieten van de hobbykamer of extra kinderkamer uit uw dromen.

Wat is een dakopbouw?

Een dakopbouw in de buurt van Breukelen is een extra verdieping op uw bestaande woning. Het team van Romijn Bouw is gespecialiseerd in het realiseren van zo’n dakopbouw in de buurt van Breukelen. Meestal wordt dit aan de achterzijde van uw huis geplaatst. Ook zou dit kunnen in combinatie met een dakkapel aan de voorzijde. Met deze maximale oplossing krijgt u een compleet nieuwe etage bij uw woning.

Waarom een dakopbouw?

Een dakopbouw in de buurt van Breukelen biedt vele voordelen zoals:

  • Meer ruimte
  • Meer comfort
  • Waardestijging van uw woning
  • Geen verhuizing meer nodig
  • Verfraaiing van uw woning
  • Meer luxe
  • Meer licht

Kortom: uw woning ruimer en luxer maken.

Mogelijkheden voor een dakopbouw

Wanneer u een dakopbouw laat realiseren door Romijn Bouw in de buurt van Breukelen heeft u keuze uit tal van mogelijkheden. Uiteraard zijn deze wel afhankelijk van uw bestaande woning. Van een traditionele dakopbouw tot een in de werkplaats gefabriceerde, alles is mogelijk. Uw woning zal met een aantal m2 worden uitgebreid.

Offerte voor een dakopbouw

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakopbouw in de buurt van Breukelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden. Ook kunnen wij voor u de aanvraag van vergunningen en constructieberekeningen verzorgen in de buurt van Breukelen. Neem eens vrijblijvend contact op met Romijn Bouw.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Dakopbouw in de buurt van Breukelen voor meer ruimte zonder te hoeven verhuizen.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring