Navigatie

Bouwbedrijf Romijn Bouw in regio Scheendijk voor al uw bouwplannen

Bouwbedrijf Romijn Bouw in regio Scheendijk voor al uw bouwplannenZoekt een deskundig maar ook een betrouwbaar bouwbedrijf in de buurt van Scheendijk voor woningbouw of utiliteitsbouw? Romijn Bouw is in 1994 opgericht door Wim Romijn en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf vlakbij Scheendijk. Zowel op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw, als voor wat betreft betonwerk en maatvoering, hebben bij een uitstekende reputatie op weten te bouwen in de buurt van Scheendijk. Wij streven ernaar om met een nuchtere aanpak producten af te leveren waar wij voor honderd procent achter staan. Daarnaast kenmerkt ons beleid zich door een klantgerichte aanpak waar kwaliteit en service centraal staan. Niet voor niets weten steeds meer particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschappijen in de buurt van Scheendijk de weg naar ons bouwbedrijf te vinden. 

Maatvoering bouwbedrijf

Bouwmeten behoort tot één van de specialiteiten van bouwbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Scheendijk. Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op het digitaal uitzetten van maatvoering in de utiliteits- en woningbouw. Bouwbedrijf Romijn Bouw werkt met geavanceerde instrumenten in de buurt van Scheendijk zoals: laser, theodoliet en robotic Total station.

Waarom maatvoering door ons bouwbedrijf?

Waarom is maatvoering verzorgd door ons bouwbedrijf in de buurt van Scheendijk zo belangrijk? Goede maatvoering is van groot belang om bouwfouten en faalkosten te voorkomen. De werkzaamheden die bouwbedrijf Romijn Bouw in de regio Scheendijk verricht bestaan uit:

  • Uitzetten van heipalen
  • Uitzetten van bouwputten
  • Inmeten van palen
  • Maatvoeren van funderingen, ankers, stekken, stramienen en gevels

Maatvoering voor derden verzorgd door ons bouwbedrijf

Bouwbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Scheendijk verzorgd niet alleen de maatvoering voor eigen projecten. Ook derden kunnen bij ons bouwbedrijf terecht in de buurt van Scheendijk voor maatvoering. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het maatvoeren van complexe werken en ons daarin aantoonbaar bewezen als een betrouwbare partner. 

Betrouwbaar, betrokken en innovatief

Dit zijn de kenmerken van bouwbedrijf Romijn Bouw. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf in de regio Scheendijk die een totaalpakket aan diensten kan verzorgen. Van het maken van calculaties en bouwtekeningen tot aan het verzorgen van het laatste detail. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en beschikken over gespecialiseerde kennis en de juiste ervaring.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Scheendijk.

Laat uw reactie achter

Copyright © Romijnbouw BV 2017 Alle rechten voorbehouden