Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Breukelen

Aannemersbedrijf Romijn Bouw in Breukelen 

Bent u toe aan een flinke verbouwing? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij werken met de juiste vakmensen en hebben hierdoor al jaar en dag een zeer goed imago in en om Breukelen door de uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Doordat wij al een lange tijd actief zijn in deze regio hebben we ook een erg goede naam opgebouwd. Wij werken uitsluitend met specialisten die beschikken over kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen. Met één vast aanspreekpunt is aannemersbedrijf Romijn Bouw flexibel en klantgericht. 

Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring opgebouwd in de vrije sector, kleinschalige woningbouw en appartementen complexen. Door onze totaallevering hoeft u zich maar over weinig dingen zorgen te maken; wij houden ons bezig werkvoorbereiding in de vorm van tekenwerk, vergunningen, constructieberekeningen, sloop van bestaande bouw, grondwerk, funderingen, kortom leveren we alles wat er nodig is om uw nieuwbouwproject te realiseren! 

Romijn Bouw houd zich ook al lange tijd bezig met verbouwingen in Breukelen. Van de meest exclusieve uitbouwen tot een kleine verandering. Bij ons is elk project in de juiste handen! Hierover kun je op deze pagina meer vinden! 

Houtskeletbouw 

We zien steeds vaker dat er met hout gebouwd wordt. Dit is heel begrijpelijk omdat hout erg duurzaam is en het beter is voor het milieu. Maar wat zijn de verdere voordelen van hout bouw? Een aantal voordelen van houtbouw zijn: korte bouwtijd, energie zuinig, comfort en ten slotte is het economisch en ecologisch verantwoord. In deze toch wat andere branche is Romijn Bouw al lange tijd actief. 

Neem contact op! 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken met ons om uw project te bespreken? Klik dan op deze link en maak kennis met onze vakmannen! Oog voor detail en vakmanschap maken ons een onderscheidende bouwer.  

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Aannemersbedrijf in de buurt van Breukelen met oog voor detail
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring