Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Vleuten

Verbouwing in de buurt van Vleuten om groter, moderner of praktischer te wonen

Een verbouwing is een breed woord voor verschillende diensten die Romijn Bouw in Vleuten realiseert. Wilt u bijvoorbeeld meer woonruimte in uw huis in Vleuten? Of misschien is uw bedrijf de laatste tijd zo gegroeid dat uw kantoor te klein geworden is? Laat dan een vakkundige verbouwing uitvoeren door Romijn Bouw, het bouwbedrijf in de buurt van Vleuten. Al jaren houden wij ons bezig met de volgende bouwactiviteiten:

Door onze betrouwbaarheid, betrokkenheid, kwaliteit en kennis van het bouwproces realiseren wij al vele jaren uiteenlopende bouwprojecten in de buurt van Vleuten. Van het realiseren van de meest exclusieve aanbouw tot een kleine verbouwing, ieder bouwproject is bij ons in goede handen. We denken graag samen met u na over de mogelijkheden. Ook kunnen wij voor u de aanvraag van vergunningen en constructieberekeningen van een verbouwing in de buurt van Vleuten verzorgen.

Verbouwing realiseren met Romijn Bouw Vleuten

Voor uw verbouwing kiest u Romijn Bouw. Wij zijn opgericht om binnen een korte periode een kwalitatief goed product neer te zetten. Overweegt u een verbouwing aan uw woning in de buurt van Vleuten? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Romijn Bouw.

Misschien is het wel één van uw wensen om tijdens de verbouwing in uw huis gewoon in Vleuten te blijven wonen? Ons team is gespecialiseerd in verbouwingen en voert deze met zo min mogelijk overlast uit. Wij zorgen ervoor dat de bouwkundige ingrepen nauwelijks overlast veroorzaken.
Droomt u ervan om groter, moderner of praktischer te wonen? De mogelijkheden met een verbouwing in de buurt van Vleuten zijn eindeloos. Wij denken met uw bouwplannen mee. Of het nu gaat om het vergroten of het verbouwen van uw kelder.

Verbouwing nodig voor meer ruimte? Kies voor een mooie aanbouw

Verbouwen om groter te kunnen wonen? Dat kan met een aanbouw van Romijn Bouw. Deze verbouwing in de buurt van Vleuten maakt het mogelijk uw woonkamer uit te bouwen, uw keuken te vergoten of misschien een speelkamer voor de kinderen te maken. Aanbouwen in de buurt van Vleuten kunt u op diverse manieren. Wij trachten dit in harmonie met de bestaande woning te doen. Onze specialisatie ligt voornamelijk in het ontwerpen en realiseren van een passende aanbouw. Voor al uw wensen hebben wij pasklare oplossingen.

Uw bestaande opbouw verbouwen

Met een verbouwing extra woonruimte in Vleuten realiseren? Waneer een aanbouw geen optie is, biedt Romijn Bouw een ander type verbouwing aan: een opbouw. Een dakopbouw biedt verrassende mogelijkheden voor het vergroten van uw huis en dus uw wooncomfort. Wanneer de verbouwing van een opbouw slim wordt uitgevoerd levert dit enorm veel ruimte en licht op.
Dit type verbouwing kan u dus veel resultaat met een relatief eenvoudige verbouwing in de buurt van Vleuten opleveren! Wanneer u deze verbouwing door ons uit laat voeren, heeft u keuze uit veel soorten en maten. Onze voorkeur van verbouwing gaat uit naar prefab. Dit geeft u als opdrachtgever het grote voordeel dat de bouwtijd zeer kort is, en dat u dus snel vande opbouw kunt genieten.

Wilt u een verbouwing door Romijn Bouw uit laten voeren in de buurt van Vleuten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een informatie gesprek. Hierin kunnen wij onze mogelijkheden toelichten.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Verbouwing in de buurt van Vleuten om groter, moderner of praktischer te wonen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring