Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Utrecht

Meer leefruimte met verbouw in Utrecht 

Wonen in Utrecht betekent historische wandelgebieden en musea in de nabijheid. Dat u hier wilt blijven wonen, begrijpen we bij Romijn Bouw als geen ander. Toch kan het zijn dat de woning waar u al jarenlang zo fijn in woont, niet meer voldoet aan de eisen van vandaag. Betekent dit dat u moet verhuizen? Nee hoor, met een zorgvuldig uitgevoerde verbouw in Utrecht zorgen wij ervoor dat u nog vele jaren naar volle tevredenheid in uw huis woont.  

Wat is mogelijk met verbouw in Utrecht? 

Als vakkundig bedrijf houdt Romijn Bouw zich dagelijks bezig met het verfraaien en optimaliseren van woningen in Utrecht. Hiervoor bieden wij u meerdere mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Neem contact met ons op voor een:  

  • Opbouw 
  • Aanbouw 
  • Kleine verbouwing 

Opbouw laten plaatsen door Romijn Bouw 

Met een extra woonlaag of dakkapel in Utrecht vergroten we  in een aantal werkdagen uw leefruimte. Dit doen we altijd met inachtneming van de stijl van uw woonhuis. Met de keuze voor een opbouw door bouwbedrijf Romijn is verhuizen niet meer aan de orde. Wilt u weten wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en laat ons weten dat u een opbouw nodig heeft in Utrecht. We gaan graag met u in gesprek om dit te bespreken. 

Aanbouw in Utrecht door bouwbedrijf 

Met een aanbouw aan uw woning in Utrecht beschikt u in een mum van tijd over meer vierkante meters ruime in huis. We kijken zorgvuldig hoe we het meeste rendement uit de aanbouw halen en houden u natuurlijk op de hoogte van het verloop. Laat ons uw wensen weten, dan realiseren wij voor u een aanbouw die extra leefruimte oplevert en  tot in de puntjes is afgewerkt. Een woning uitbreiden in Utrecht door middel van een aanbouw? Dat is wat Romijn Bouw met passie voor u realiseert. 

Kleine verbouwing in Utrecht  

Bij de wens voor extra leefruimte voeren wij met regelmaat kleine verbouwingen in Utrecht uit. Van het verbouwen van een garage tot extra leefruimte tot het verplaatsen van uw keuken om de leefruimte beneden te vergroten. Romijn Bouw werkt met een vast aanspreekpunt, waardoor u altijd weet bij wie u terecht kunt. Vraag om een offerte en laat u verrassen door onze veelzijdigheid op het gebied van verbouw in Utrecht.  

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Verbouwing in de buurt van Utrecht om groter, moderner of praktischer te wonen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring