Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Maarssen

Verbouwing in de buurt van Maarssen om groter, moderner of praktischer te wonen

Wilt u meer woonruimte in de buurt van Maarssen? Is uw bedrijf de laatste tijd zo gegroeid dat uw kantoor te klein geworden is? Laat dan een vakkundige verbouwing uitvoeren door Romijn Bouw, het bouwbedrijf in de buurt van Maarssen. Al jaren houden wij ons bezig met de volgende bouwactiviteiten:

  • Verbouw
  • Aanbouw
  • Opbouw

Door onze betrouwbaarheid, betrokkenheid, kwaliteit en kennis van het bouwproces realiseren wij al vele jaren uiteenlopende bouwprojecten in de buurt van Maarssen. Van het realiseren van de meest exclusieve aanbouw tot een kleine verbouwing, ieder bouwproject is bij ons in goede handen. We denken graag samen met u na over de mogelijkheden. Ook kunnen wij voor u de aanvraag van vergunningen en constructieberekeningen van een verbouwing in de buurt van Maarssen verzorgen.

Verbouwing realiseren

Romijn Bouw is er opgericht om binnen een korte periode een kwalitatief goed product neer te zetten. Overweegt u een verbouwing aan uw woning in de buurt van Maarssen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Romijn Bouw. Wilt u tijdens een verbouwing in de buurt van Maarssen gewoon in uw woning blijven? Ons team is gespecialiseerd in verbouwingen en voert deze met zo min mogelijk overlast uit. Wij zorgen ervoor dat de bouwkundige ingrepen het minst zijn. Droomt u ervan om groter, moderner of praktischer te wonen? De mogelijkheden met een verbouwing in de buurt van Maarssen zijn eindeloos. Wij denken met uw bouwplannen mee. Of het nu gaat om het vergroten of het verbouwen van uw kelder.

Aanbouw door middel van een verbouwing

Wilt u groter wonen? Dat kan met een aanbouw van Romijn Bouw. Deze verbouwing in de buurt van Maarssen maakt het mogelijk uw woonkamer uit te bouwen, uw keuken te vergoten of misschien een speelkamer voor de kinderen te maken. Aanbouwen in de buurt van Maarssen kunt u op diverse manieren. Wij trachten dit in harmonie met de bestaande woning te doen. Onze specialisatie ligt voornamelijk in het ontwerpen en realiseren van een passende aanbouw. Voor al uw wensen hebben wij pasklare oplossingen.

Opbouw verbouwen

Extra woonruimte nodig in de buurt van Maarssen? Is een aanbouw geen optie? Romijn Bouw biedt een andere verbouwing aan, namelijk een opbouw. Een dakopbouw biedt verrassende mogelijkheden. Een slimme dakopbouw levert enorm veel ruimte en licht op. Dus veel resultaat met een relatief eenvoudige verbouwing in de buurt van Maarssen. Wanneer u deze verbouwing door ons uit laten voeren heeft u keuze uit veel soorten en maten. Onze voorkeur van de verbouwing gaat uit naar prefab. Dit geeft u als opdrachtgever het grote voordeel dat de bouwtijd zeer kort is, en dat u dus snel van de opbouw kunt genieten.

Wilt u een verbouwing door Romijn Bouw uit laten voeren in de buurt van Maarssen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een informatie gesprek. Hierin kunnen wij onze mogelijkheden toelichten.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Verbouwing in de buurt van Maarssen om groter, moderner of praktischer te wonen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring