Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Breukelen

Toe aan een verbouwing? 

Heeft u net ja geantwoord? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verbouwen alles van bedrijven tot woonhuizen. Al jaren houden wij ons bezig met de verbouw, aanbouw en opbouw van gebouwen en hebben hiermee dus ook al de nodige kennis opgebouwd. 

Waarom een verbouwing? 

In de huidige huizenmarkt is het niet raar om in plaats van te verhuizen te verbouwen. Hierdoor krijgt je eigen huis een nieuwe sfeer en kun je zelfs een nieuw gevoel krijgen bij het huis waar je al een tijdje woont. Door onze jarenlange ervaring in onder andere Breukelen beschikken wij over de juiste eigenschappen om uw project aan te pakken. Zo denken wij graag mee om uw project nét iets beter te maken. Van het realiseren tot een exclusieve aanbouw tot een kleine verbouwing, elk project is bij ons in de juiste handen.  

Het doel van Romijn Bouw is om binnen een korte periode een kwalitatief goed product neer te zetten. Dus woont u in Breukelen? En wilt u graag een stuk groter, moderner of praktischer wonen? Bekijk dan snel de mogelijkheden en maak snel een afspraak voor een gesprek met onze specialisten. Wij houden ons bezig met werkvoorbereiding in de vorm van tekenwerk, vergunningen, constructieberekeningen, sloop van bestaande bouw, grondwerk en funderingen. Kortom leveren we alles wat er nodig is om uw verbouwing soepel te laten verlopen! 

Laat uw opbouw verzorgen door Romijn Bouw! 

Is een aanbouw geen optie? Romijn Bouw biedt ook een andere verbouwing aan. Namelijk een opbouw. Een dakopbouw biedt verrassend veel mogelijkheden. Als het project goed is uitgevoerd levert het enorm veel ruimte en licht op. Wij bieden enorm veel verschillende soorten en maten. Onze voorkeur gaat uit naar prefab. Dit heeft als voordeel dat de bouwtijd zeer kort is. En dat u dus het minste last heeft van de verbouwing. 

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan snel contact met ons op door op deze link te klikken! Wij komen graag bij u langs in Breukelen! 

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Verbouwing in de buurt van Breukelen om groter, moderner of praktischer te wonen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring