Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw bij Romijn Bouw

Romijn Bouw houdt zich niet alleen bezig met woningbouw, maar ook met de bouw van onroerende zaken zonder woonbestemming, de zogeheten utiliteitsbouw. De utiliteitsbouw waar wij onze kennis voor inzetten, varieert van een zwembadencomplex, school en sporthal tot een gemeentehuis of bedrijfspand. Elk project vraagt om een specifieke aanpak om tot het gewenste eindresultaat te komen. We horen graag wat we voor u mogen uitvoeren en wat uw eigen ideeën zijn. Leg het project van utiliteitsbouw in handen van onze vakkundige medewerkers en ontdek de veelzijdigheid van ons bedrijf.  

Uitvoeren van utiliteitsbouw door bouwbedrijf 

Wij weten als geen ander hoe wij de utiliteitsbouw van A tot Z moeten verzorgen. Met een schat aan kennis en ervaring weten wij uw wensen en eisen te vertalen in een plan dat dit na oplevering perfect weerspiegelt.  Stel ons voor uw bouwkundige uitdaging en neem contact met ons op om het geheel aan werkzaamheden in te plannen. Typerend voor Romijn Bouw is: 

  • Vast aanspreekpunt 
  • Schriftelijk vastleggen van alle afspraken 
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen 
  • Goed geschoolde vakmensen 
  • Vakbekwame onderaannemers 
  • Hulpmaterieel en machines volgens Arbo-specificaties 

Al sinds 1994 zijn wij een gewaardeerde speler op de markt als het gaat om bouwprojecten van uiteenlopende aard.  

Gecertificeerd bouwbedrijf voor utiliteitsbouw 

Als gecertificeerd bouwbedrijf met een uitstekende reputatie voegen wij u graag toe aan onze tevreden klantenkring. Vraagt u zich af hoe wij van start gaan met de utiliteitsbouw? Laat u door onze experts meenemen in het traject van de start tot aan de oplevering en laat dit direct tot uw verbeelding spreken.  Met de grootste zorgvuldigheid en een schat aan ervaring brengen wij dit voor u tot een goed einde. 

Projecten utiliteitsbouw Romijn Bouw 

Overtuig u van onze meerwaarde en neem een kijkje bij onze succesvolle projecten utiliteitsbouw. hier ziet u direct wat de mogelijkheden zijn en doet u de nodige inspiratie op voor uw eigen project. Wij denken graag met u mee. Dien een terugbelverzoek in of stel uw vraag. 

Maak a.u.b. uw keuze:

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Utiliteitsbouw van A tot Z in de omgeving Kockengen, Maarssen, Breukelen, Vleuten, De Meern, Utrecht, Amsterdam
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring