Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Ockhuizen

Nieuwbouw huis van uw dromen, laat u bouwen door Romijn Bouw in de buurt van Ockhuizen

Wilt u het huis van uw dromen laten bouwen in de buurt van Ockhuizen? Zoekt u daarvoor een geschikte partner? Nieuwbouw van uw woning in de buurt van Ockhuizen is bij Romijn Bouw in goede handen. Romijn Bouw is een bouwbedrijf dat zich al sinds 1994 dagelijks bezig houdt met o.a. nieuwbouw in de buurt van Ockhuizen. Als professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf voert Romijn Bouw opdrachten uit voor onder andere particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschappijen in de buurt van Ockhuizen. Zowel in hoofd- als in onderaanneming. Wanneer wij het nieuwbouw project voor u mogen realiseren vinden wij het belangrijk dat u betrokken bent bij het proces. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, zo weet u op elk gewenst moment exact de status van uw project. Er wordt regelmatig op gezette tijden een rondje om uw nieuwbouw project gemaakt zodat u op de hoogte bent. Eventuele aanpassingen kunnen dan direct meegenomen worden.

Bouwplan voor nieuwbouw

Bij nieuwbouw verzorgd Romijn Bouw een totaalaanpak in de buurt van Ockhuizen: van ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen tot en met het verzorgen van het laatste detail. Tijdens het bouwplan is het belangrijk om u goed te oriënteren en laten infomeren door onze vakmensen. Hierbij moet u rekening houden met:

  • Grootte
  • Functie ruimtes
  • Energie
  • Stijl
  • Uitstraling
  • Plaats

Wilt u een nieuwbouw huis laten bouwen in de buurt van Ockhuizen? Wij denken graag met u mee.

Klanten voor nieuwbouw

Romijn Bouw heeft door op het gebied van nieuwbouw een goede naam in de buurt van Ockhuizen. Deze goede naam willen wij in stand houden. Daarom werken wij uitsluitend met goede onderaannemers, machines en maken gebruik van de nieuwste technieken. Onze vakmensen volgen regelmatig cursussen om dit op pijl te houden. Hierdoor gaat onze nieuwbouw met de tijd mee en kunnen wij service en kwaliteit blijven waarborgen. Door onze jarenlange ervaring, goedgeschoolde vaklieden en vakbekwame onderaannemers kunnen wij kwalitatieve nieuwbouw realiseren in de buurt van Ockhuizen.

Landelijk, modern of traditioneel nieuwbouw

Als bouwbedrijf laten wij uw dromen uit komen. Of u nu een nieuwbouw woning wilt in landelijk, modern of traditionele stijl in de buurt van Ockhuizen. Een nieuwbouw huis met een traditionele uitstraling, die tegelijkertijd tijdloos is en garant staat voor jarenlang woongenot.

Meer informatie over nieuwbouw in de buurt van Ockhuizen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Nieuwbouw huis van uw dromen, laat u bouwen door Romijn Bouw in de buurt van Ockhuizen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring