Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Utrecht

Romijn Bouw voor kelderbouw in Utrecht  

Voor kelderbouw in Utrecht is Romijn Bouw in te schakelen voor het gehele bouwproces. Wij zorgen er met onze deskundigheid voor dat we van uw beschikbare ruimte iets heel bijzonders maken. Kelderbouw in Utrecht gaat verder dan kelders onder woningen. Neem ook contact met ons op als u plannen heeft voor een: 

  • Zwembad 
  • Parkeergarage 
  • Prefab kelder 

Elk bouwproject dat wij voor onze rekening nemen, begint met het schriftelijk vastleggen van gemaakte afspraken. Eenmaal uitgevoerd, zijn wij pas tevreden, als u heeft aangegeven dat ook te zijn. 

Kelderbouw in Utrecht parkeergarage 

Heeft u de wens voor een parkeergarage onder of naast uw woonhuis? Wij bouwen een veilige en solide parkeergarage, als onderdeel van kelderbouw in Utrecht. Bij gebrek aan parkeerplek creëren we op deze manier een prachtig eindresultaat waar u uw auto moeiteloos parkeert. 

Zwembaden in kelder laten maken 

Laat Romijn Bouw van uw kelder een zwembad maken, als onderdeel van kelderbouw in Utrecht. Wij hebben al vele klussen tot een goed einde mogen brengen. Niet alleen omvangrijke zwembaden met NOC NSF keurmerk, maar ook kleine zwembaden hebben wij gebouwd. Dit doen we altijd met een gezonde dosis passie en ervaring. Benieuwd hoe uw zwembad als kelderbouw in Utrecht eruit gaat zien? Werp dan eens een blik op door ons uitgevoerde projecten.   

Prefab kelders in Utrecht 

Kelderbouw in Utrecht in de vorm van een Prefab kelder nodig? Wij voorzien u in een dag tijd van een mooie kelder die van alle gemakken is voorzien. Veilig, functioneel en snel geplaatst. Romijn Bouw breidt het klantenbestand graag uit en nodigt u uit om het online contactformulier in te vullen. Wij zien uw wensen als een fijne uitdaging waar we ons uiterste beste voor zullen doen. Met vakkundig personeel en het gebruik van hoogwaardig materieel bent u straks in het bezit van kelderbouw in Utrecht naar uw zin. 

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Kelderbouw in de buurt van Utrecht, benut al uw vierkante meters
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring