Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Oud Zuilen

Kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen, benut al uw vierkante meters

Altijd al gedroomd van een extra verdieping? Een zwembad in uw kelder? Of een parkeergarage? Maak dan direct een afspraak voor kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen met Romijn Bouw. Romijn Bouw is al jaren gespecialiseerd en werkzaam in kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen en maakt van uw dromen werkelijkheid. Met kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen benut u maximaal alle vierkante meters van uw woning. Met bouwen in de diepte kunt u toch uw werkkamer maken die eigenlijk niet past. Woont u op een mooie plek maar heeft u gebrek aan ruimte? Romijn Bouw helpt u. Wij staan u bij in het ontwerpen en realiseren van kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen. Er is meer mogelijk met uw woning dan u denkt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van kelderbouw.

Projecten kelderbouw

Romijn Bouw heeft door de jaren heen voor tal van bouwbedrijven in de buurt van Oud Zuilen kelderbouw projecten uitgevoerd, zoals:

  • Kelders onder woningen
  • Zwembaden
  • Prefab kelders
  • Parkeergarages

Van kleine kelderbouw tot soms honderden vierkante meters. Door onze brede ervaring werken opdrachtgevers en bouwbedrijven graag met ons samen. Wij zijn flexibel, inventief en betrouwbaar.

Kelderbouw onder uw woning

Veel mensen kiezen voor kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen onder een woning om een extra woonruimte te creëren. Met kelderbouw kunt u deze ruimte gebruiken als badkamer, slaapkamer, studeerkamer, kantoorruimte of hobbyruimte. Wanneer u kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen door Romijn Bouw laat verzorgen kunt u kiezen uit casco oplevering of geheel afgebouwd naar uw wensen. Daarnaast kunnen wij het gehele traject van ontwerp en vergunningen tot de oplevering verzorgen. U heeft één aanspreekpunt voor het totale proces.

Realiseer een zwembad met kelderbouw

Wilt u elke dag baantjes trekken in uw eigen zwembad? Ook met slecht weer heerlijk kunnen zwemmen? Romijn Bouw verzorgd het voor u door middel van kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen. Wij realiseren zowel kleine als grote complexe zwembaden met NOC NSF keurmerk. Benieuwd wat voor zwembaden wij al met kelderbouw hebben gemaakt? Bekijk de foto’s op onze site.

Prefab kelderbouw

Wilt u een kelder binnen 1 dag geplaatst hebben? Dan is prefab kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen wat voor u. Romijn Bouw kan prefab kelderbouw binnen een dag voor u realiseren. Deze zijn wel beperkt in grootte. De afstand is ook bepalend i.v.m. het gewicht van de betonnen bak. In elementen maken kan dan een oplossing zijn.

Bent u benieuwd naar de kosten van kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen? Vraag dan een offerte aan bij Romijn Bouw.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Kelderbouw in de buurt van Oud Zuilen, benut al uw vierkante meters
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring