Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Amsterdam

Romijn Bouw biedt kelderbouw in Amsterdam 

Kelderbouw in Amsterdam wordt door Romijn Bouw al langere tijd nauwkeurig uitgevoerd. Wij Met onze deskundigheid en uitstekende kennis van zaken zorgen wij voor een eindresultaat dat helemaal voldoet aan uw wensen. Kelderbouw in Amsterdam omvat bij ons meer dan kelders onder woningen bouwen. U kunt bij ons ook kelderbouw laten uitvoeren in de vorm van een: 

  • Parkeergarage 
  • Zwembad 
  • Prefab kelder 

Elk bouwproject dat door Romijn Bouw wordt uitgevoerd, begint met het schriftelijk vastleggen van afspraken. Van hieruit gaan we het bouwproces vormgeven.  

Kelderbouw in Amsterdam als parkeergarage 

Een parkeergarage nodig onder of naast uw woning? Wij bouwen voor u een parkeergarage die goed aansluit bij de uitstraling van uw woning.  Dit doen we onder de noemer van kelderbouw in Amsterdam. Eenmaal gerealiseerd, is er bij u geen sprake meer van een tekort aan parkeerplaatsen. 

Zwembad in kelder maken 

Romijn Bouw weet van uw kelder een prachtig zwembad te maken. Heeft u de wens voor een zwembad in het kader van kelderbouw in Amsterdam? Kom met ons in contact en vertel ons hoe u het zwembad voor ogen ziet. Wij denken graag met u mee. Zo komen we samen tot de mooiste oplossing voor uw kelderbouw in Amsterdam. Doe vooral de nodige inspiratie op door een kijkje te nemen bij door ons afgeronde projecten.  

Prefab kelders  

Kelderbouw in Amsterdam maken wij ook als Prefab kelder. Snel en effectief. Wij realiseren in een dag een mooie kelder voor u. Functioneel en veilig door de inzet van vakkundige werknemers en hoogwaardig materiaal. Vul ons contactformulier in voor kelderbouw in Amsterdam en ervaar zelf wat Romijn Bouw als vooraanstaand bouwbedrijf kan betekenen. Elk bouwproject wordt door ons met evenveel inzet uitgevoerd. Dat wij een goede naam hebben weten op te bouwen, is niet alleen goed te verklaren door onze dienstverlening, maar ook door onze goede service. 

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Kelderbouw in de buurt van Amsterdam, benut al uw vierkante meters
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring