Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Nieuwer Ter Aa

Bouwbedrijf Romijn Bouw in regio Nieuwer Ter Aa voor al uw bouwplannen

Zoekt een deskundig maar ook een betrouwbaar bouwbedrijf in de buurt van Nieuwer Ter Aa voor woningbouw of utiliteitsbouw? Romijn Bouw is in 1994 opgericht door Wim Romijn en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf vlakbij Nieuwer Ter Aa. Zowel op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw, als voor wat betreft betonwerk en maatvoering, hebben bij een uitstekende reputatie op weten te bouwen in de buurt van Nieuwer Ter Aa. Wij streven ernaar om met een nuchtere aanpak producten af te leveren waar wij voor honderd procent achter staan. Daarnaast kenmerkt ons beleid zich door een klantgerichte aanpak waar kwaliteit en service centraal staan. Niet voor niets weten steeds meer particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschappijen in de buurt van Nieuwer Ter Aa de weg naar ons bouwbedrijf te vinden.

Maatvoering bouwbedrijf

Bouwmeten behoort tot één van de specialiteiten van bouwbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Nieuwer Ter Aa. Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op het digitaal uitzetten van maatvoering in de utiliteits- en woningbouw. Bouwbedrijf Romijn Bouw werkt met geavanceerde instrumenten in de buurt van Nieuwer Ter Aa zoals: laser, theodoliet en robotic Total station.

Waarom maatvoering door ons bouwbedrijf?

Waarom is maatvoering verzorgd door ons bouwbedrijf in de buurt van Nieuwer Ter Aa zo belangrijk? Goede maatvoering is van groot belang om bouwfouten en faalkosten te voorkomen. De werkzaamheden die bouwbedrijf Romijn Bouw in de regio Nieuwer Ter Aa verricht bestaan uit:

  • Uitzetten van heipalen
  • Uitzetten van bouwputten
  • Inmeten van palen
  • Maatvoeren van funderingen, ankers, stekken, stramienen en gevels

Maatvoering voor derden verzorgd door ons bouwbedrijf

Bouwbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Nieuwer Ter Aa verzorgd niet alleen de maatvoering voor eigen projecten. Ook derden kunnen bij ons bouwbedrijf terecht in de buurt van Nieuwer Ter Aa voor maatvoering. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het maatvoeren van complexe werken en ons daarin aantoonbaar bewezen als een betrouwbare partner.

Betrouwbaar, betrokken en innovatief

Dit zijn de kenmerken van bouwbedrijf Romijn Bouw. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf in de regio Nieuwer Ter Aa die een totaalpakket aan diensten kan verzorgen. Van het maken van calculaties en bouwtekeningen tot aan het verzorgen van het laatste detail. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en beschikken over gespecialiseerde kennis en de juiste ervaring.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Nieuwer Ter Aa.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Bouwbedrijf Romijn Bouw in regio Nieuwer Ter Aa voor al uw bouwplannen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring