Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Amersfoort

Aannemersbedrijf Romijn Bouw voor al uw bouwplannen in Amersfoort en omgeving.

Aannemersbedrijf voor al uw bouwplannen in Amersfoort en omgeving. Wilt u ook (ver)bouwen zonder zorgen? Dan is aannemersbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Amersfoort uw beste partner. Aannemersbedrijf Romijn Bouw is een vooruitstrevend bedrijf, werkzaam in onder meer woning- en utiliteitsbouw, betonwerk en maatvoering. Wij streven ernaar om met een nuchtere aanpak producten af te leveren waar wij voor honderd procent achter staan. Doordat ons aannemersbedrijf al jaren actief is in regio Amersfoort hebben wij een goede naam opgebouwd. Wij leveren uitsluitend goede kwaliteit en service. Doordat wij werken met goed geschoolde vakmensen, kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en machines staan wij bekend een uitermate goed product af te leveren. Met één vast aanspreekpunt is aannemersbedrijf Romijn Bouw vlakbij Amersfoort flexibel en klantgericht.

Aannemersbedrijf Romijn Bouw in de regio Amersfoort voor kleinschalige woningbouw, vrije sector en appartementen complexen

Aannemersbedrijf Romijn Bouw heeft ruime ervaring in de woningbouw in de buurt van Amersfoort. Wij hebben door de jaren heen projecten afgerond binnen de:

  • Vrije sector
  • Kleinschalige woningbouw
  • Appartementen complexen

Vooral binnen de woningbouw komen de voordelen van onze totaallevering tot uiting. Werkvoorbereiding in de vorm van tekenwerk, aanvragen van vergunningen, constructieberekeningen. Sloop van bestaande bouw, grondwerk, fundering, kort gezegd de verzorging van het gehele bouwproces. Aannemersbedrijf Romijn Bouw verzorgt het hele plan in de buurt van Amersfoort.

Houtskeletbouw één van de werkzaamheden van aannemersbedrijf Romijn Bouw in de regio Amersfoort

Ook de houtskeletbouw behoort tot de werkzaamheden van aannemersbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Amersfoort. Houtskeletbouw vereist ervaring en vakmanschap. Dankzij de verduurzaming van hout wordt het steeds vaker toegepast. Daarnaast speelt het milieu een belangrijke rol. Hout is immers natuurlijk materiaal dat weinig energie vraagt.

Voordelen van een houtskeletbouw, gebouwd door een aannemersbedrijf in Amersfoort

  • Korte bouwtijd
  • Energiezuinig
  • Economisch verantwoord
  • Comfort
  • Ecologisch verantwoord

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met aannemersbedrijf Romijn Bouw, we staan voor u klaar!

Wilt u uw project laten uitvoeren door aannemersbedrijf Romijn Bouw in de buurt van Amersfoort? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Oog voor detail en vakmanschap maken ons een onderscheidende bouwer. Bekijk en volg ons bedrijf ook op Linkedin.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Aannemersbedrijf in de buurt van Amersfoort met oog voor detail
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring