Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Bilthoven

Voor een aanbouw in Bilthoven kunt u op Romijn Bouw bouwen

Een aanbouw dé oplossing voor uw ruimteprobleem? Dan is Romijn Bouw uw antwoord.

Woont u in een mooi, karakteristiek maar net iets te klein jaren 70 huis? Een aanbouw kan u net dat beetje extra ruimte bieden om het huis helemaal te laten voldoen aan uw wensen. Of wanneer uw huis nog in deze eeuw is gebouwd en u houdt van deze modernere bouwstijl maar toch nog wat meer ruimte zoekt. Misschien wilt u wel een kantoor aan huis? Dan laat u Romijn Bouw een aanbouw plaatsen in Bilthoven.

In slechts enkele dagen kan uw gloednieuwe aanbouw staan. Voor u het weet is uw huis in Bilthoven enkele vierkante meters gegroeid! Romijn Bouw verwezenlijkt verschillende aanbouwen, van 5 of 50 m2, wij vergroten uw huis en thuis. In Bilthoven mochten wij voor woning- en utiliteitsbouw aanbouwen realiseren, maar wij werken ook voor bedrijven, particulieren, overheden en vastgoedmaatschappijen. Wilt u weten welke projecten wij in Bilthoven en omgeving op onze naam hebben staan? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Uw huis in Bilthoven vergroten met een aanbouw?

Uw aanbouw is niet de zelfde als de aanbouw verderop in Bilthoven. Elk huis is anders, vraagt om andere materialen en technieken. Daarbij komt dat u uw huis wilt vergroten op uw manier. Wilt u meer leefruimte? Of juist een nieuwe ruimte om te gebruiken als kantoor, bergkast, bijkeuken etc.? Meer vierkante meters nodig in uw huis? Romijn Bouw is de oplossing voor uw ruimte gebrek. In overleg met u stellen wij een plan op voor de aanbouw. We zorgen dat de aanbouw past bij het huis en voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Waarom een aanbouw door Romijn Bouw in regio Bilthoven?

Een aanbouw in de buurt van Bilthoven is een verfraaiing voor elke woning. Al sinds 1994 is Romijn Bouw een professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf. Door de jaren heen mochten wij verschillende aanbouwen realiseren in de buurt van Bilthoven. Wij hebben de jusite machines, kennis en ervaring om uw aanbouw er netjes uit te laten zien en vooral heel functioneel te maken:

  • Bouwmateriaal van goede kwaliteit
  • Modernste machines
  • Een goed opgeleid team
  • Betrouwbare onderaannemers
  • Een contactpersoon voor het hele project

Aanbouw regelen van A tot Romijn Bouw

Romijn Bouw levert een aanbouw van A tot Z in de buurt van Bilthoven. De totaalaanpak van ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen tot en met het verzorgen van het laatste detail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw in de buurt van Bilthoven? Maak een afspraak met één van onze vakmensen. Zij beantwoorden al uw vragen.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Aanbouw in de buurt van Bilthoven voor meer ruimte, luxe en comfort
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2021 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring