Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Baarn

Uw aanbouw in Baarn gebouwd door Romijn Bouw

Zit u te denken aan een aanbouw voor uw woning in Baarn? Dan is Romijn Bouw uw beste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een op- of aanbouw in de regio Baarn. Romijn bouw is een vooruitstrevend bedrijf en werkzaam binnen de woning- en utiliteitsbouw. Wij zijn een professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschapijen. Zowel in hoofd- als in onderaanneming. Of het gaat over een aanbouw van 5 of 50 m2, bij ons kunt u altijd terecht. Wij bieden u een totaalpakket van: ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen. Samen zorgen wij ervoor dat uw woning in Baarn tot op de detail is verzorgd.

Een aanbouw in Baarn voor meer ruimte en luxe

Een aanbouw biedt u de luxe van meer ruimte. Meer speelruimte voor de kinderen, meer vierkante meters voor meer luxe, of meer lichtinval voor de gezelligheid?

Romijn Bouw biedt voor al deze behoeften de juiste oplossing met een aanbouw in de buurt van Baarn. Met een aanbouw in de buurt van Baarn creëert u binnen enkele dagen meer leefruimte in de stijl die perfect aansluit bij uw huis of tuin. Voor al uw wensen hebben wij een passende oplossing. Of het nu een strakke aanbouw of juist een klassieke aanbouw in de buurt van Baarn moet zijn. In de afgelopen 25 jaar mochten wij al meerdere aanbouwen plaatsen bij de huizen, kantoren en andere panden in Baarn.

Waarom een aanbouw door Romijn Bouw in regio Baarn?

Een aanbouw in de buurt van Baarn is een verfraaiing voor elke woning. Wij zijn al sinds 1994 een professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf dat door de jaren heen diverse aanbouwen heeft mogen realiseren in de buurt van Baarn. Wij hebben alles in huis om van uw aanbouw een succes te maken zoals:

  • Goedgekeurd en kwalitatief goed bouwmateriaal
  • Inzet vna de juiste en moderne machines
  • Een team van goed geschoolde vakmensen
  • Vakbekwame onderaannemers
  • Eén contactpersoon tijdens het aanbouwproces

Naast de praktische kant van het bouwen van een aanbouw zijn we bij Romijn Bouw ook bekend met de theoretische, papierwerk zijde van een aanbouw. We zijn bekend met de regelgeving omtrent uitbouwen van huizen. Hoeveel meter mag zonder vergunning? Waar let u op met betrekking tot de erfgrens etc? Wij beantwoorden al u vragen, Door onze kennis van regelgeving te combineren met een verbeterde en verbeterde techniek voor het plaatsen van een aanbouw, is Romijn Bouw u adres.

Aanbouw van A tot Z door Romijn Bouw

Romijn Bouw levert een aanbouw van A tot Z in de buurt van Baarn. De totaalaanpak van ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen tot en met het verzorgen van het laatste detail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw in de buurt van Baarn? Maak een afspraak met één van onze vakmensen. Zij beantwoorden al uw vragen.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Aanbouw in de buurt van Baarn voor meer ruimte, luxe en comfort
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring