Navigatie
romijnbouw-slide-1
romijn-bouw-slide2
romijn-bouw-slide3
romijn-bouw-slide4
romijn-bouw-slide5
romijn-bouw-slide6
Baarn

Aanbouw nodig in regio Baarn?

Met een aabouw realiseert u binnen enkele dagen een groter woonoppervlak! Dat kan met een aanbouw in de buurt van Baarn door Romijn Bouw. Romijn Bouw is het juiste adres voor verbouwingen, het plaatsen van een opbouw of het bouwen van een aanbouw in de regio Baarn.

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werkzaam binnen de woning- en utiliteitsbouw. Als professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf voert Romijn Bouw BV opdrachten uit voor onder andere particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschappijen. Zowel in hoofd- als in onderaanneming. Of het nu gaat om een aanbouw van 5 of 50 m2, wij bieden een totaalpakket op gebied van aanbouw: van ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen tot en met het verzorgen van het laatste detail in de buurt van Baarn.

Creër meer ruimte met een aanbouw in Baarn en omgeving

Een aanbouw biedt u de luxe van meer ruinmte. Meer speelruimte voor de kinderen, meer vierkante meters voor meer luxe, of meer lichtinval voor de gezelligheid?

Romijn Bouw biedt voor al deze vragen de juiste oplossing met een aanbouw in de buurt van Baarn. Met een aanbouw in de buurt van Baarn creëert u binnen enkele dagen meer leefruimte in de stijl die perfect aansluit bij uw huis of tuin. Voor al uw wensen hebben wij een passende oplossing. Of het nu een strakke aanbouw of juist een klassieke aanbouw in de buurt van Baarn moet zijn.

Waarom een aanbouw door Romijn Bouw in regio Baarn?

Een aanbouw in de buurt van Baarn is een verfraaiing voor elke woning. Wij zijn al sinds 1994 een professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf dat door de jaren heen diverse aanbouwen heeft mogen realiseren in de buurt van Baarn. Wij hebben alles in huis om van uw aanbouw een succes te maken zoals:

  • Kwalitatief bouwmateriaal
  • Juiste machines
  • Goed geschoolde vakmensen
  • Vakbekwame onderaannemers
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces

Aanbouw van A tot Z door Romijn Bouw

Romijn Bouw levert een aanbouw van A tot Z in de buurt van Baarn. De totaalaanpak van ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen tot en met het verzorgen van het laatste detail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw in de buurt van Baarn? Maak een afspraak met één van onze vakmensen. Zij beantwoorden al uw vragen.

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Aanbouw in de buurt van Baarn voor meer ruimte, luxe en comfort
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring