Navigatie
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-Kockengen-vrijstaande-woonboerderij-met-pannen-zadeldak-houten-windveren-en-houten-luiken-bij-de-ramen
Haarlem Houtskeletbouw 3
Apeldoorn Zwembad
Romijn-Bouw-woningbouw-vrije-sector-vrijstaande-woning-met-rieten-dak
Horn Kelderbouw 4
The Couch - Tennisclub IJburg
Aanbouw

Aanbouw voor meer ruimte, luxe en comfort

Wanneer u graag meer leefruimte in uw huis wilt zonder te hoeven verhuizen kunnen wij een aanbouw aan uw woning realiseren. Romijn Bouw is al jaren actief binnen de bouwbranche en kan een aanbouw binnen een aantal dagen geheel naar wens maken. Romijn Bouw BV voert opdrachten uit voor onder andere particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschappijen. Zowel in hoofd- als in onderaanneming. Met een aanbouw creëer je binnen enkele dagen meer leefruimte in de stijl die perfect aansluit bij uw huis of tuin. Vooraf bespreken we graag uw wensen zodat de aanbouw geheel aansluit bij uw droom.

Aanbouw op maat

Bij Romijn streven wij naar een prettige samenwerking met onze klanten. Wij verzorgen uw aanbouw altijd op maat. Dit doen wij door te luisteren naar uw wensen, te inventariseren naar de staat van het pand, een plan van aanpak op maat te maken, een maatwerk offerte te maken, u te voorzien van deskundig advies. In zowel de voorbereiding als de uitvoering van woninguitbreiding denken wij met u mee en geven wij tips en adviezen. Wilt u een offerte voor een aanbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor woninguitbreiding. Om een passende offerte te kunnen maken willen we uiteraard eerst weten wat uw wensen zijn. Daarom maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek, wij komen vrijblijvend langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Romijn Bouw BV logo
Romijn Bouw BV
Aanbouw voor meer ruimte, luxe en comfort
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Romijnbouw BV 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring